a vagyon sprint nyertesei

Hajdihó bloggerek!

Február 15., véget ért egy újabb forduló a Reblog Sprinten. Vagyon témában vártunk tőletek írásokat, nagyon sok igen színvonalas anyag érkezett, piszok nehéz volt választanunk, talán soha nem agyaltunk még ennyit, ki nyerjen, hiszen a nevezett posztok több mint egyharmada megérdemelné az 50 000 forintot. Köszönjük nektek.

A hagyománynak megfelelően először fesoroljuk azokat, akik igen jók voltak, de sajnos lecsúsztak a díjról.

A nyertesek pedig, akiket emailben fogunk keresni:

Ofisz-sztorik: Adjátok meg a császárnak, ami a császáré

Gyerekkönyves: Hogyan rejtsünk el félmillió forintot a gyerekszobában?

Nagyon gratulálunk mindenkinek, ez volt talán az eddigi legjobb forduló. Február végéig pedig reménykedjen mindenki, hiszen az új sprint témája a REMÉNY, és mindenki új esélyekkel indulhat a nyereményért.

Tovább

A magánügy sprint nyertesei

Kedves bloggerkék, köszönjük szépen, hogy kiteregettétek a magánügyeiteket, öröm volt olvasni a nevezéseket.


 

Néhány szeretett írás, amik osztályfőnöki dicséretben részesülnek:

MUSU: Ha molesztálnak, az nem magánügy

MINDENKIMÁSKÉPP: Miért teszik fel a férfiak ezt a 7 idegesítő kérdést egy randin?
                                      Magánügy-e a nyelvhasználat?

BODOBÁCS: Hány gyerek az ideális?

OFISZ-SZTORIK: A 7 koporsószög

És akik a jutalomkönyvet kapják, azaz a nyertesek, akiket azért szerettünk, mert komoly melót tettek a posztok megírásába. Gratuláciusz!

NEWCASTLE: (Szarka)lábjegyzet: Miféle magánügy? 

TANÁRSZEMMEL: Miért a szülő dolga a tanítás?

Tovább

sprint 18: vagyon

Új hónap, új sprint, új remények. A következő téma a vagyon. Lehet egymás zsebében kotorászni, vagyonnyilatkozatot tenni, másét elemezni, álmodozni, szentségelni. Egy dolgot viszont kötelező: a megfelelő címkét felvenni, ami nem más, mint a : vagyon

A nevezett posztokat itt gyűjtjük: vagyon.reblog.hu

Mi ez, mit kell csinálni és mit lehet nyerni?

50 000 forintot, és egyszerűen csak posztolni kell hozzá. Már egy bejegyzéssel is nyerhetsz, de akárhánnyal nevezhetsz. Minden két hétben megadunk egy témát vagy hívószót, most VAGYON. Írj egy bejegyzést bármiről, ami eszedbe jut erről. Pár tipp: egyrészt nagyon örülünk, ha a bejegyzés tényleg érdekes, tehát minél több embert köt le a szöveged, nem csak neked izgi. Másrészt ha nem vagy biztos benne, hogy ami eszedbe jut a témáról tényleg kapcsolódik a kifejezéshez, ne aggodalmaskodj, írd meg. Tök jó, ha minél több, esetleg lazábban kapcsolódó bejegyzés is születik. Taktikázni nem nagyon lehet, max. annyit, hogy  többet írsz, hiszen nincs limitálva, egy felhasználó hány poszttal nevezhet egy fordulóban. Ha nagy nézettséget generál a poszt, az mindenképp előny, de nem garancia a győzelemre, a nyertest szerkesztőségi szempontok alapján választjuk, a poszt élvezhetősége, eredetisége, azaz minősége is sokat nyom a latba.

Oksa, egy próbát megér, hisz miért ne. Mit kell tennem, ha két hét múlva már ropogós bankjegyeket akarok dörzsölni a testemhez?

Egyszerű. Írj egy vagy sok posztot a témában, és mindegyikhez vedd fel az “vagyon” címkét. Címkét felvenni úgy tudsz, ha a poszt szerkesztése közben az alsó sávban rámész a Bejegyzés beállításai gombra, és ott a legfelső, címkék mezőbe beírod a kifejezést, helyesen. Figyelem, az entert azért jól meg kell nyomni, hogy a címkét hozzárendeld a poszthoz. Onnan tudod, hogy sikerült, hogy a mentett és publikált posztnak megváltozik a kinézete, az új dizájn pedig jelzi, hogy a  bejegyzést rész vesz a versenyen. Ez az új kinézet csak a nevezett bejegyzéseket írja felül, a többi poszt és a blogoldal marad olyan, amilyen volt.

Kúl. Írtam egy csomó posztot, honnan tudom, nyertem-e?

Ha letelt a forduló, a sprint.reblog.hu-n közzétesszük, ki kap pénzt, utána pedig a regisztrációhoz megadott email címen felvesszük a kapcsolatot. Ha nyertél, hátra lehet dőlni, de nem érdemes: a nyertesek is nevezhetnek az elkövetkező fordulókban. 

MÉG TÖBB INFÓ A VERSENYRŐL ITT

A NYERTESEK BOLDOGSÁGA ERRE TALÁLHATÓ

Tovább

a test sprint nyertesei

Helló mindenki,

véget ért a Reblog Sprint legutóbbi fordulója, a testről kértünk írásokat, rengeteg jó anyag született, azt se tudtuk hova kapjunk, nehéz volt a választás. Lássuk a legjobbakat.

Akik ügyesek voltak, de sajnos lecsúsztak a díjról:

Az egyik nyereményt viszont most az általunk annyira favorizált szomihomi témában erős alkotásként induló Pánszexuális vagyok c. írás viszi haza. A másikat pedig a Sárika, bocsáss meg, hogy fogdostalak c. nyílt levél, mégha pár olvasó szerint elengedhetetlen is a kislányok fejlődéséhez, hogy megfelelő gyakorisággal jól megtaperolják őket a fiúk, és különben is, biztos ők akarták. Ja meg hazudik. 

A következő forduló a MAGÁNÜGY témában indul, további részletek itt, mindenki új esélyekkel indul.

Tovább

sprint 17: magánügy

Éljen, megint új sprint van, ez a közügy. Hogy miről írtok, az pedig a magánügy. Ugye világos a feladat?

A címke, amit fel kell venni a poszt nevezéséhez: magánügy (vagy ez végig nagybetűvel)

A nevezett posztokat itt gyűjtjük: maganugy.reblog.hu 

Mi ez, mit kell csinálni és mit lehet nyerni?

50 000 forintot, és egyszerűen csak posztolni kell hozzá. Már egy bejegyzéssel is nyerhetsz, de akárhánnyal nevezhetsz. Minden két hétben megadunk egy témát vagy hívószót, most MAGÁNÜGY. Írj egy bejegyzést bármiről, ami eszedbe jut erről. Pár tipp: egyrészt nagyon örülünk, ha a bejegyzés tényleg érdekes, tehát minél több embert köt le a szöveged, nem csak neked izgi. Másrészt ha nem vagy biztos benne, hogy ami eszedbe jut a témáról tényleg kapcsolódik a kifejezéshez, ne aggodalmaskodj, írd meg. Tök jó, ha minél több, esetleg lazábban kapcsolódó bejegyzés is születik. Taktikázni nem nagyon lehet, max. annyit, hogy  többet írsz, hiszen nincs limitálva, egy felhasználó hány poszttal nevezhet egy fordulóban. Ha nagy nézettséget generál a poszt, az mindenképp előny, de nem garancia a győzelemre, a nyertest szerkesztőségi szempontok alapján választjuk, a poszt élvezhetősége, eredetisége, azaz minősége is sokat nyom a latba.

Oksa, egy próbát megér, hisz miért ne. Mit kell tennem, ha két hét múlva már ropogós bankjegyeket akarok dörzsölni a testemhez?

Egyszerű. Írj egy vagy sok posztot a témában, és mindegyikhez vedd fel az “magánügy” címkét. Címkét felvenni úgy tudsz, ha a poszt szerkesztése közben az alsó sávban rámész a Bejegyzés beállításai gombra, és ott a legfelső, címkék mezőbe beírod a kifejezést, helyesen. Figyelem, az entert azért jól meg kell nyomni, hogy a címkét hozzárendeld a poszthoz. Onnan tudod, hogy sikerült, hogy a mentett és publikált posztnak megváltozik a kinézete, az új dizájn pedig jelzi, hogy a  bejegyzést rész vesz a versenyen. Ez az új kinézet csak a nevezett bejegyzéseket írja felül, a többi poszt és a blogoldal marad olyan, amilyen volt.

Kúl. Írtam egy csomó posztot, honnan tudom, nyertem-e?

Ha letelt a forduló, a sprint.reblog.hu-n közzétesszük, ki kap pénzt, utána pedig a regisztrációhoz megadott email címen felvesszük a kapcsolatot. Ha nyertél, hátra lehet dőlni, de nem érdemes: a nyertesek is nevezhetnek az elkövetkező fordulókban. 

MÉG TÖBB INFÓ A VERSENYRŐL ITT

A TEST SPRINT NYERTESEI ITT KOCCINTHATNAK 

Tovább

sprint

blogavatar

Ez a Reblog Sprint hivatalos oldala. Itt hirdetünk témákat, nyerteseket, itt olvasható a játékszabályzat. Puszivan.

Like! Like! Like!

Legfrissebb bejegyzések