Szerbusztok. A következő téma: ÉBREDÉS
A címke, amit fel kell venni: ebredes, esetleg ébredés

Mit mondjunk még? Jöhet poszt, teszt, kép, galéria, videó, akármi. Hajrá!

Mi ez, mit kell csinálni és mit lehet nyerni?

50 000 forintot, és egyszerűen csak posztolni kell hozzá. Már egy bejegyzéssel is nyerhetsz, de akárhánnyal nevezhetsz. Minden két hétben megadunk egy témát vagy hívószót, most ÉBREDÉS. Írj egy bejegyzést bármiről, ami eszedbe jut erről. Pár tipp: egyrészt nagyon örülünk, ha a bejegyzés tényleg érdekes, tehát minél több embert köt le a szöveged, nem csak neked izgi. Másrészt ha nem vagy biztos benne, hogy ami eszedbe jut a témáról tényleg kapcsolódik a kifejezéshez, ne aggodalmaskodj, írd meg. Tök jó, ha minél több, esetleg lazábban kapcsolódó bejegyzés is születik. Taktikázni nem nagyon lehet, max. annyit, hogy  többet írsz, hiszen nincs limitálva, egy felhasználó hány poszttal nevezhet egy fordulóban. Ha nagy nézettséget generál a poszt, az mindenképp előny, de nem garancia a győzelemre, a nyertest szerkesztőségi szempontok alapján választjuk, a poszt élvezhetősége, eredetisége, azaz minősége is sokat nyom a latba.

Oksa, egy próbát megér, hisz miért ne. Mit kell tennem, ha két hét múlva már ropogós bankjegyeket akarok dörzsölni a testemhez?

Egyszerű. Írj egy vagy sok posztot a témában, és mindegyikhez vedd fel a “ébredés” címkét. Címkét felvenni úgy tudsz, ha a poszt szerkesztése közben az alsó sávban rámész a Bejegyzés beállításai gombra, és ott a legfelső, címkék mezőbe beírod a kifejezést, helyesen. Figyelem, az entert azért jól meg kell nyomni, hogy a címkét hozzárendeld a poszthoz. Onnan tudod, hogy sikerült, hogy a mentett és publikált posztnak megváltozik a kinézete, az új dizájn pedig jelzi, hogy a  bejegyzést rész vesz a versenyen. Ez az új kinézet csak a nevezett bejegyzéseket írja felül, a többi poszt és a blogoldal marad olyan, amilyen volt.

Kúl. Írtam egy csomó posztot, honnan tudom, nyertem-e?

Ha letelt a forduló, a sprint.reblog.hu-n közzétesszük, ki kap pénzt, utána pedig a regisztrációhoz megadott email címen felvesszük a kapcsolatot. Ha nyertél, hátra lehet dőlni, de nem érdemes: a nyertesek is nevezhetnek az elkövetkező fordulókban. 

MÉG TÖBB INFÓ A VERSENYRŐL ITT

A POFON SPRINT NYERTESEI ERRE