Az ébredés sprint nyertesei

Sziasztok!

Véget ért az Ébredés sprint, nyertest hirdetünk. Szokás szerint előbb a jobb posztok, majd a két győztes.

Osztályfőnöki dicséretben részesülnek:

Filmrefel: Ébredés a filmvásznon
Médiamunkás: 5 dal, amitől tuti felébredsz
Médiamunkás: Filmes ébredések
Fejszelep: Feltámadunk
Koke10: Az ébredéssel minden más lesz
Mindenkimásképp: Minden, amit az alvásról tudni akartál

És akik a jutalomkönyvet kapják (és akik reméljük a nyeremény után nem hagynak fel az írással, mint oly sok egykori nyertes):

Koponyámkörül: Egy zugivó anya vallomása
Médiamunkás: Luther vs Darth Vader
 

Gratu!

Következő fordulóban a MUNKA témában várjuk az írásokat.

Tovább

A pofon sprint nyertesei

Helló,

itt a húsvét, csinálunk egy sprintcserét ennek örömére, ami azt jelent, hogy nyertest hirdetünk. Lássuk, az pofon-téma legjobb posztojait, és nyerteseit! Most picit bajban voltunk, mert sok fontos téma jött föl, nagyon sok, így az írásminőség és a befektetett munka figyelembevétele is döntő szempont volt. Külön örülünk, amikor egy blogger a saját blogjának témájába tudja illeszteni a témát, mint most a rövidkávé blog szerzője. Na, de a lényeg, először jöjjenek az oklevelesek:

Akik pedig a zsét kapják:

Leblokk: Mert a nem várt pofon a legnagyobb! Három jelentős történelmi csata, ahol a túlerő sem segített

Művház: Nők a ringben

A nyerteseket emailben értesítjük, következő témánk az ÉBREDÉS

Tovább

sprint 23: ébredés

Szerbusztok. A következő téma: ÉBREDÉS
A címke, amit fel kell venni: ebredes, esetleg ébredés

Mit mondjunk még? Jöhet poszt, teszt, kép, galéria, videó, akármi. Hajrá!

Mi ez, mit kell csinálni és mit lehet nyerni?

50 000 forintot, és egyszerűen csak posztolni kell hozzá. Már egy bejegyzéssel is nyerhetsz, de akárhánnyal nevezhetsz. Minden két hétben megadunk egy témát vagy hívószót, most ÉBREDÉS. Írj egy bejegyzést bármiről, ami eszedbe jut erről. Pár tipp: egyrészt nagyon örülünk, ha a bejegyzés tényleg érdekes, tehát minél több embert köt le a szöveged, nem csak neked izgi. Másrészt ha nem vagy biztos benne, hogy ami eszedbe jut a témáról tényleg kapcsolódik a kifejezéshez, ne aggodalmaskodj, írd meg. Tök jó, ha minél több, esetleg lazábban kapcsolódó bejegyzés is születik. Taktikázni nem nagyon lehet, max. annyit, hogy  többet írsz, hiszen nincs limitálva, egy felhasználó hány poszttal nevezhet egy fordulóban. Ha nagy nézettséget generál a poszt, az mindenképp előny, de nem garancia a győzelemre, a nyertest szerkesztőségi szempontok alapján választjuk, a poszt élvezhetősége, eredetisége, azaz minősége is sokat nyom a latba.

Oksa, egy próbát megér, hisz miért ne. Mit kell tennem, ha két hét múlva már ropogós bankjegyeket akarok dörzsölni a testemhez?

Egyszerű. Írj egy vagy sok posztot a témában, és mindegyikhez vedd fel a “ébredés” címkét. Címkét felvenni úgy tudsz, ha a poszt szerkesztése közben az alsó sávban rámész a Bejegyzés beállításai gombra, és ott a legfelső, címkék mezőbe beírod a kifejezést, helyesen. Figyelem, az entert azért jól meg kell nyomni, hogy a címkét hozzárendeld a poszthoz. Onnan tudod, hogy sikerült, hogy a mentett és publikált posztnak megváltozik a kinézete, az új dizájn pedig jelzi, hogy a  bejegyzést rész vesz a versenyen. Ez az új kinézet csak a nevezett bejegyzéseket írja felül, a többi poszt és a blogoldal marad olyan, amilyen volt.

Kúl. Írtam egy csomó posztot, honnan tudom, nyertem-e?

Ha letelt a forduló, a sprint.reblog.hu-n közzétesszük, ki kap pénzt, utána pedig a regisztrációhoz megadott email címen felvesszük a kapcsolatot. Ha nyertél, hátra lehet dőlni, de nem érdemes: a nyertesek is nevezhetnek az elkövetkező fordulókban. 

MÉG TÖBB INFÓ A VERSENYRŐL ITT

A POFON SPRINT NYERTESEI ERRE

Tovább

sprint 22: pofon

A mostani fordulóban POFON témában várjuk a nevezéseket. Arccsapkodás, pofon-o-fon, az élet által lekevert büdös nagy, makarenkói, családon belüli, párbajra hívós, szexi szado-mazós, Bud Spencer által lekever, a lényeg, hogy pofon legyen.  A címke, amit fel kell venni: pofon  (Így, egybeírva.)

A versenyzők a pofon.reblog.hu-n gyülekeznek.

Ja, és szeretnénk ismételten felhívni a figyelmet, hogy nem csak akadémiai értekezésekkel lehet nevezni. Jöhet videó is, esetleg egy fasza képgaléria, gifválogatás, teszt. Ilyenek.

Hajrá.

Mi ez, mit kell csinálni és mit lehet nyerni?

50 000 forintot, és egyszerűen csak posztolni kell hozzá. Már egy bejegyzéssel is nyerhetsz, de akárhánnyal nevezhetsz. Minden két hétben megadunk egy témát vagy hívószót, most POFON. Írj egy bejegyzést bármiről, ami eszedbe jut erről. Pár tipp: egyrészt nagyon örülünk, ha a bejegyzés tényleg érdekes, tehát minél több embert köt le a szöveged, nem csak neked izgi. Másrészt ha nem vagy biztos benne, hogy ami eszedbe jut a témáról tényleg kapcsolódik a kifejezéshez, ne aggodalmaskodj, írd meg. Tök jó, ha minél több, esetleg lazábban kapcsolódó bejegyzés is születik. Taktikázni nem nagyon lehet, max. annyit, hogy  többet írsz, hiszen nincs limitálva, egy felhasználó hány poszttal nevezhet egy fordulóban. Ha nagy nézettséget generál a poszt, az mindenképp előny, de nem garancia a győzelemre, a nyertest szerkesztőségi szempontok alapján választjuk, a poszt élvezhetősége, eredetisége, azaz minősége is sokat nyom a latba.

Oksa, egy próbát megér, hisz miért ne. Mit kell tennem, ha két hét múlva már ropogós bankjegyeket akarok dörzsölni a testemhez?

Egyszerű. Írj egy vagy sok posztot a témában, és mindegyikhez vedd fel a “pofon” címkét. Címkét felvenni úgy tudsz, ha a poszt szerkesztése közben az alsó sávban rámész a Bejegyzés beállításai gombra, és ott a legfelső, címkék mezőbe beírod a kifejezést, helyesen. Figyelem, az entert azért jól meg kell nyomni, hogy a címkét hozzárendeld a poszthoz. Onnan tudod, hogy sikerült, hogy a mentett és publikált posztnak megváltozik a kinézete, az új dizájn pedig jelzi, hogy a  bejegyzést rész vesz a versenyen. Ez az új kinézet csak a nevezett bejegyzéseket írja felül, a többi poszt és a blogoldal marad olyan, amilyen volt.

Kúl. Írtam egy csomó posztot, honnan tudom, nyertem-e?

Ha letelt a forduló, a sprint.reblog.hu-n közzétesszük, ki kap pénzt, utána pedig a regisztrációhoz megadott email címen felvesszük a kapcsolatot. Ha nyertél, hátra lehet dőlni, de nem érdemes: a nyertesek is nevezhetnek az elkövetkező fordulókban. 

MÉG TÖBB INFÓ A VERSENYRŐL ITT

A DIVAT SPRINT NYERTESEI ITT

Tovább

a divat sprint nyertesei

Helló bloggerek,

ismét véget ért egy Sprint, divat témában kértünk írásokat, és kaptunk is. Lássuk a jobb posztokat, utána pedig azt a kettőt, amelyik a nyereményt – fejenként 50 ezer forintot – kapja.

Ügyesek voltak:

Pénzt kapnak:

A nyertesekkel emailben vesszük fel a kapcsolatot, most pedig indul az új forduló, a téma: POFON.

Tovább

sprint

blogavatar

Ez a Reblog Sprint hivatalos oldala. Itt hirdetünk témákat, nyerteseket, itt olvasható a játékszabályzat. Puszivan.

Like! Like! Like!

Legfrissebb bejegyzések