MI AZ A REBLOG SPRINT?
Egy kéthetes ciklusokban zajló verseny, aminek során kéthetente nyerhetsz 50 000 forintot.

KIRÁLY. MIT KELL CSINÁLNOM?

Minden sprint elején megadunk egy témát. Például azt, hogy rágógumi. Te nekiállsz gondolkozni, és régi vagy új blogod témájához illesztve létrehozol egy bejegyzést, ami szorosan vagy lazán kapcsolódik a rágógumihoz mint hívószóhoz. Lehet ez egy saját sztori vagy vélemény, szexi fotóválogatás, videó, gifgyűjtemény, a legjobb rágós filmes jelenetek, a rágógumi háztartási felhasználásai, a társadalmi rágógumik, gumicsontok,  amit csak akarsz. 

HOGYAN NEVEZZEK?

A regisztráció vagy belépés után lépj be a saját blogodra, vagy hozz létre egyet, ha még nincs.
Az éppen aktuális téma mentén írj egy bejegyzést a szokott módon.
A poszt szerkesztésekor a beállítások menüpont alatt add hozzá a témához általunk megadott címkét, ezzel automatikusan nevezed a posztot a versenybe.
Mentés és élesítés után ellenőrizd, hogy helyesen adtad-e meg a címkét. Ez azonnal kiderül, hisz ha helyesen jártál el, a bejegyzés kinézete megváltozik.
Ha nem szeretnél részt venni a játékban, vagy később meggondolod magad, egyszerűen távolítsd el a címkét.

CSAK EGY POSZTTAL NEVEZHETEK?

Nem, akár naponta írhatsz új bejegyzéseket, és mindegyikkel nevezhetsz. Sőt, naponta többel is. Akár több blogoddal is. Nekünk tényleg mindegy.

Miért változik meg a nevezett poszt megjelenése?
Ezzel különítjük el a versenyben levő bejegyzéseket a többitől. Az egyedi megjelenés azt is lehetővé teszi, hogy egyedi hirdetés fusson rajta. Nyugi, ez szép lesz. Ezt a dizájnváltást a nevezéssel automatikusan engedélyezed a játékszabályzat szerint.

HOL LÁTHATÓK A NEVEZETT POSZTOK?

A szerkesztők szerint arra érdemes posztok mindig tematikus gyűjtőoldalakra kerülnek. Ennek elérhetőségét mindig közzétesszük, de az Origo címlapról is elérhetőek lesznek. 

További, apróbetűs tudnivalók.