Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

sprint 5: idegen

Tudjátok, megint fordulóhoz érkeztünk, jön is a következő téma, ami nem más, mint az, hogy IDEGEN. 
Idegen ember, idegen nyelv, idegen érzet, idegen helyzet, idegen tárgy, idegen bolygó, ésatöbbi, ésatöbbi.

A címke, amit fel kell venni: IDEGEN
(Annyit változtattunk, hogy kisbetűvel, nagybetűvel, ékezettel és ékezet nélkül is működik mostantól, hogy elkerüljük a félreértéseket)

A nevezett posztokat az idegen.reblog.hu oldalon gyűjtjük majd.

Ha új vagy, és nem tudod miről van szó:

Mi ez, mit kell csinálni és mit lehet nyerni?

50 000 forintot, és egyszerűen csak posztolni kell hozzá. Már egy bejegyzéssel is nyerhetsz, de akárhánnyal nevezhetsz. Minden két hétben megadunk egy témát vagy hívószót, most IDEGEN. Írj egy bejegyzést bármiről, ami eszedbe jut erről. Pár tipp: egyrészt nagyon örülünk, ha a bejegyzés tényleg érdekes, tehát minél több embert köt le a szöveged, nem csak neked izgi. Másrészt ha nem vagy biztos benne, hogy ami eszedbe jut a témáról tényleg kapcsolódik a kifejezéshez, ne aggodalmaskodj, írd meg. Tök jó, ha minél több, esetleg lazábban kapcsolódó bejegyzés is születik. Taktikázni nem nagyon lehet, max. annyit, hogy  többet írsz, hiszen nincs limitálva, egy felhasználó hány poszttal nevezhet egy fordulóban. Ha nagy nézettséget generál a poszt, az mindenképp előny, de nem garancia a győzelemre, a nyertest szerkesztőségi szempontok alapján választjuk, a poszt élvezhetősége, eredetisége, azaz minősége is sokat nyom a latba.

Oksa, egy próbát megér, hisz miért ne. Mit kell tennem, ha két hét múlva már ropogós bankjegyeket akarok dörzsölni a testemhez?

Egyszerű. Írj egy vagy sok posztot a témában, és mindegyikhez vedd fel az “idegen” címkét. Szóközök nélkül, ékezetek nélkül, idézőjelek nélkül. Tehát még egyszer: idegen. Címkét felvenni úgy tudtok, ha a poszt szerkesztése közben az alsó sávban rámentek a Bejegyzés beállításai gombra, és ott a legfelső, címkék mezőbe beírjátok a kifejezést, helyesen. Figyelem, az entert azért jól meg kell nyomni, hogy a címkét hozzárendeld a poszthoz. Onnan tudod, hogy sikerült, hogy a mentett és publikált posztnak megváltozik a kinézete, az új dizájn pedig jelzi, hogy a  bejegyzést rész vesz a versenyen. Ez az új kinézet csak a nevezett bejegyzéseket írja felül, a többi poszt és a blogoldal marad olyan, amilyen volt.

Kúl. Írtam egy csomó posztot, honnan tudom, nyertem-e?

Ha letelt a forduló, a sprint.reblog.hu-n közzétesszük, ki kap pénzt, utána pedig a regisztrációhoz megadott email címen felvesszük a kapcsolatot. Ha nyertél, hátra lehet dőlni, de nem érdemes: a nyertesek is nevezhetnek az elkövetkező fordulókban. 

MÉG TÖBB INFÓ A VERSENYRŐL ITT

A VÍZ SPRINT NYERTESEI ITT ÖRÜLHETNEK

Tovább

A vízsprint nyertesei

Sziasztok, véget ért a vizes forduló a Reblog Sprinten. Remek posztok születtek, ismét két bloggert jutalmazunk fejenként 50 ezer forinttal, a többiek ne bánkódjanak, mert indul az új forduló, és megint lehet pályázni.

Akik jók voltak, de lecsúsztak a léről:

A győztesek pedig:

The Jászai Post: Amikor nem is annyira jó a víz

Koktélblog: 8 dolog, amit nem tudtál a koktéljégről

Még egyszer gratu, hamarosan kaptok e-mailt a nyeremény kapcsán.

Tovább

A bejutás sprint nyertesei

Sziasztok bloggerek, újabb forduló ért véget a Sprinten, a bejutás szóra kellett asszociálni, a két legjobb poszt írója pedig 50-50 ezer forintot nyert. Térjünk a lényegre.

Akik jók voltak, de sajnos nem nyertek:

Kicsi lány történetei: Gombaszedésből határsértés

Cicaélet: Hogyan lehet jó cicagazdi az ember

Ars boni: Nem jutottak be az AIDS-kutatók Magyarországra :(

Newcastle: Bud Spencer mindenki szívébe bejutott

Lonap: A miniszterelnök jobb keze

Könyveskuckó: Bejutás fiatal nőként és pályakezdőként egy munkahelyre

Akik pedig örülhetnek a zsének:

Bardóczi: Krémesezés a kémekkel

Mindennapló: Mi legyen a kényszerapákkal?

Gratula, a blogregisztrációhoz megadott email címen keresünk titeket!

Az új forduló mától indul, a téma: víz
(A szükséges címke: vízsprint)

Hajrá!

Tovább

Sprint 4: víz

Nem húzzuk az időt felesleges szövegeléssel, a nyárra, hőségre, szükséges hidratálásra való tekintettel következő Sprint témánk a VÍZ.

Vízpart, vízisí, vízivás, vízpára, vizesedés, vízszerelő, vízfejű, vizelés, vízpart akármi, bármi, most már tudjátok, hogy megy ez. 

A címke, amit fel kell venni: VÍZSPRINT
(Annyit változtattunk, hogy kisbetűvel, nagybetűvel, ékezettel és ékezet nélkül is működik mostantól, hogy elkerüljük a félreértéseket)

A nevezett posztokat a viz.reblog.hu oldalon gyűjtjük majd.

Ha új vagy, és nem tudod miről van szó:

Mi ez, mit kell csinálni és mit lehet nyerni?

50 000 forintot, és egyszerűen csak posztolni kell hozzá. Már egy bejegyzéssel is nyerhetsz, de akárhánnyal nevezhetsz. Minden két hétben megadunk egy témát vagy hívószót, most VÍZ. Írj egy bejegyzést bármiről, ami eszedbe jut erről. Pár tipp: egyrészt nagyon örülünk, ha a bejegyzés tényleg érdekes, tehát minél több embert köt le a szöveged, nem csak neked izgi. Másrészt ha nem vagy biztos benne, hogy ami eszedbe jut a témáról tényleg kapcsolódik a kifejezéshez, ne aggodalmaskodj, írd meg. Tök jó, ha minél több, esetleg lazábban kapcsolódó bejegyzés is születik. Taktikázni nem nagyon lehet, max. annyit, hogy  többet írsz, hiszen nincs limitálva, egy felhasználó hány poszttal nevezhet egy fordulóban. Ha nagy nézettséget generál a poszt, az mindenképp előny, de nem garancia a győzelemre, a nyertest szerkesztőségi szempontok alapján választjuk, a poszt élvezhetősége, eredetisége, azaz minősége is sokat nyom a latba.

Oksa, egy próbát megér, hisz miért ne. Mit kell tennem, ha két hét múlva már ropogós bankjegyeket akarok dörzsölni a testemhez?

Egyszerű. Írj egy vagy sok posztot a témában, és mindegyikhez vedd fel az “enesazegeszsegugy” címkét. Szóközök nélkül, ékezetek nélkül, idézőjelek nélkül. Tehát még egyszer: enesazegeszsegugy. Címkét felvenni úgy tudtok, ha a poszt szerkesztése közben az alsó sávban rámentek a Bejegyzés beállításai gombra, és ott a legfelső, címkék mezőbe beírjátok a kifejezést, helyesen. Figyelem, az entert azért jól meg kell nyomni, hogy a címkét hozzárendeld a poszthoz. Onnan tudod, hogy sikerült, hogy a mentett és publikált posztnak megváltozik a kinézete, az új dizájn pedig jelzi, hogy a  bejegyzést rész vesz a versenyen. Ez az új kinézet csak a nevezett bejegyzéseket írja felül, a többi poszt és a blogoldal marad olyan, amilyen volt.

Kúl. Írtam egy csomó posztot, honnan tudom, nyertem-e?

Ha letelt a forduló, a sprint.reblog.hu-n közzétesszük, ki kap pénzt, utána pedig a regisztrációhoz megadott email címen felvesszük a kapcsolatot. Ha nyertél, hátra lehet dőlni, de nem érdemes: a nyertesek is nevezhetnek az elkövetkező fordulókban. 

MÉG TÖBB INFÓ A VERSENYRŐL ITT

AZ ELŐZŐ KÖR NYERTESEI ITT ÖRÜLHETNEK

Tovább

Az egészségügy sprint nyertesei

Szevasztok bloggerek!

Véget ért a Reblog Sprint második fordulója, ahol az egészségügyhöz kapcsolódó írásaitokra voltunk kíváncsiak. Ahogy a múltkor, most is sok jó anyag született, és nehéz volt a választás. Az kiderült, hogy Sándor Mária ide, béremelés oda, kivándorló orvosok és kedvét vesztett ápolónők között semmi jó nem vár azokra, akik betegek lesznek Magyarországon. Semmi jó nem vár ránk. 

Szerettük a benevezett írásokat, mert sok jó volt köztük, Néhány a teljesség igénye nélkül:

Akik nyertek:

Ladybird: Az elveszett defibrillátor esete

Egy apró emlék egy kórházról, mégis az egész kócerájt jellemzi. A vészhelyzetes Green doktor felkiáltott, hogy hozzátok a defibrillátort! Mi pedig drukkolhatunk a MAGYAR BETEGNEK, hogy Dénesnél legyen a műszer.

AttilaBudas: A rejtélyesen visszanőtt vakbél története

A parasztbácsi pedig megállt a zsiráf előtt, és így szólt: ilyen állat nincs is. Horrorsó a Viharsarokból.

Szép volt, mindenki! Ne felejtsétek, a következő körben indul minden újra, a korábbi nyertesek is nyerhetnek. Egy poszt is elég, de több poszt = nagyobb esélyek. Ja, és használjátok a címkés nevezési rendszert, anélkül hiába jó az írás, nincs versenyben.

Ja, és a következő kulcsszó: BEJUTÁS.

Tovább

sprint

blogavatar

Ez a Reblog Sprint hivatalos oldala. Itt hirdetünk témákat, nyerteseket, itt olvasható a játékszabályzat. Puszivan.

Like! Like! Like!