Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

sprint 3: bejutás

Tömörek, rövidek leszünk: indul a harmadik Reblog Sprint, a téma most nem más, mint a BEJUTÁS.

Lehet elengedni a fantáziát, jöhetnek a sztorik, hogy hogyan jutottatok be a híresember koncertjén a backstage-be, a az egyetemre, a kiszemelt alany alsóneműjébe, a zártosztályra, a világ legtitkosabb szektájába, a foci EB-re, másnak a szívébe. Akármi, tényleg.

A címke, amit fel kell venni: BEJUTAS

Ne feledjétek, akkor sikerült, ha élesítés után sablont vált a bejegyzés! Ehhez a címke felvétele után entert is kell nyomni! Ez néhányaknál elmaradt, pedig enélkül nincs nevezés.

A gyűjtőoldal, ahol az összes nevezett poszt látható majd: bejutas.reblog.hu

Ha új vagy, és nem tudod miről van szó:

Mi ez, mit kell csinálni és mit lehet nyerni?

50 000 forintot, és egyszerűen csak posztolni kell hozzá. Már egy bejegyzéssel is nyerhetsz, de akárhánnyal nevezhetsz. Minden két hétben megadunk egy témát vagy hívószót, most BEJUTÁS. Írj egy bejegyzést bármiről, ami eszedbe jut erről. Pár tipp: egyrészt nagyon örülünk, ha a bejegyzés tényleg érdekes, tehát minél több embert köt le a szöveged, nem csak neked izgi. Másrészt ha nem vagy biztos benne, hogy ami eszedbe jut a témáról tényleg kapcsolódik a kifejezéshez, ne aggodalmaskodj, írd meg. Tök jó, ha minél több, esetleg lazábban kapcsolódó bejegyzés is születik. Taktikázni nem nagyon lehet, max. annyit, hogy  többet írsz, hiszen nincs limitálva, egy felhasználó hány poszttal nevezhet egy fordulóban. Ha nagy nézettséget generál a poszt, az mindenképp előny, de nem garancia a győzelemre, a nyertest szerkesztőségi szempontok alapján választjuk, a poszt élvezhetősége, eredetisége, azaz minősége is sokat nyom a latba.

Oksa, egy próbát megér, hisz miért ne. Mit kell tennem, ha két hét múlva már ropogós bankjegyeket akarok dörzsölni a testemhez?

Egyszerű. Írj egy vagy sok posztot a témában, és mindegyikhez vedd fel az “enesazegeszsegugy” címkét. Szóközök nélkül, ékezetek nélkül, idézőjelek nélkül. Tehát még egyszer: enesazegeszsegugy. Címkét felvenni úgy tudtok, ha a poszt szerkesztése közben az alsó sávban rámentek a Bejegyzés beállításai gombra, és ott a legfelső, címkék mezőbe beírjátok a kifejezést, helyesen. Figyelem, az entert azért jól meg kell nyomni, hogy a címkét hozzárendeld a poszthoz. Onnan tudod, hogy sikerült, hogy a mentett és publikált posztnak megváltozik a kinézete, az új dizájn pedig jelzi, hogy a  bejegyzést rész vesz a versenyen. Ez az új kinézet csak a nevezett bejegyzéseket írja felül, a többi poszt és a blogoldal marad olyan, amilyen volt.

Kúl. Írtam egy csomó posztot, honnan tudom, nyertem-e?

Ha letelt a forduló, a sprint.reblog.hu-n közzétesszük, ki kap pénzt, utána pedig a regisztrációhoz megadott email címen felvesszük a kapcsolatot. Ha nyertél, hátra lehet dőlni, de nem érdemes: a nyertesek is nevezhetnek az elkövetkező fordulókban. 

MÉG TÖBB INFÓ A VERSENYRŐL ITT

AZ ELŐZŐ KÖR NYERTESEI EMMITT

Tovább

Sprint 2: én és az egészségügy

Újra nekifutunk egy Sprintnek, most rámegyünk az egészségügyre. ÉN ÉS AZ EGÉSZSÉGÜGY témában várjuk a nevezéseket június 1-től két héten át. Ne feledjétek, most is szabadon asszociálhattok, a horrorisztikus műtéti vagy kórházi élményektől kezdve a hogyan találtam meg a tökéletes nőgyógyászt témájáig bármit írhattok. Külföldön még az elfekvő kerítése is kolbászból van, tudjuk, ezek a sztorik is jöhetnek. Az első sprintnél kiderült, hogy megy ez nektek, nem ragozzuk túl.

Tehát a címke, amit fel kell venni: enesazegeszsegugy

Ne feledjétek, akkor sikerült, ha élesítés után sablont vált a bejegyzés! Ehhez a címke felvétele után entert is kell nyomni! Ez néhányaknál elmaradt, pedig enélkül nincs nevezés.

A gyűjtőoldal, ahol a sok kis versengő sprinter sokasodó bejegyzéseit követheted majd: enesazegeszsegugy.reblog.hu

Ha új vagy, és nem tudod miről van szó:

Mi ez, mit kell csinálni és mit lehet nyerni?

50 000 forintot, és egyszerűen csak posztolni kell hozzá. Már egy bejegyzéssel is nyerhetsz, de akárhánnyal nevezhetsz. Minden két hétben megadunk egy témát vagy hívószót, most ÉN ÉS AZ EGÉSZSÉGÜGY. Írj egy bejegyzést bármiről, ami eszedbe jut erről. Pár tipp: egyrészt nagyon örülünk, ha a bejegyzés tényleg érdekes, tehát minél több embert köt le a szöveged, nem csak neked izgi. Másrészt ha nem vagy biztos benne, hogy ami eszedbe jut a témáról tényleg kapcsolódik a kifejezéshez, ne aggodalmaskodj, írd meg. Tök jó, ha minél több, esetleg lazábban kapcsolódó bejegyzés is születik. Taktikázni nem nagyon lehet, max. annyit, hogy  többet írsz, hiszen nincs limitálva, egy felhasználó hány poszttal nevezhet egy fordulóban. Ha nagy nézettséget generál a poszt, az mindenképp előny, de nem garancia a győzelemre, a nyertest szerkesztőségi szempontok alapján választjuk, a poszt élvezhetősége, eredetisége, azaz minősége is sokat nyom a latba.

Oksa, egy próbát megér, hisz miért ne. Mit kell tennem, ha két hét múlva már ropogós bankjegyeket akarok dörzsölni a testemhez?

Egyszerű. Írj egy vagy sok posztot a témában, és mindegyikhez vedd fel az “enesazegeszsegugy” címkét. Szóközök nélkül, ékezetek nélkül, idézőjelek nélkül. Tehát még egyszer: enesazegeszsegugy. Címkét felvenni úgy tudtok, ha a poszt szerkesztése közben az alsó sávban rámentek a Bejegyzés beállításai gombra, és ott a legfelső, címkék mezőbe beírjátok a kifejezést, helyesen. Figyelem, az entert azért jól meg kell nyomni, hogy a címkét hozzárendeld a poszthoz. Onnan tudod, hogy sikerült, hogy a mentett és publikált posztnak megváltozik a kinézete, az új dizájn pedig jelzi, hogy a  bejegyzést rész vesz a versenyen. Ez az új kinézet csak a nevezett bejegyzéseket írja felül, a többi poszt és a blogoldal marad olyan, amilyen volt.

Kúl. Írtam egy csomó posztot, honnan tudom, nyertem-e?

Ha letelt a forduló, a sprint.reblog.hu-n közzétesszük, ki kap pénzt, utána pedig a regisztrációhoz megadott email címen felvesszük a kapcsolatot. Ha nyertél, hátra lehet dőlni, de nem érdemes: a nyertesek is nevezhetnek az elkövetkező fordulókban. 

MÉG TÖBB INFÓ A VERSENYRŐL ITT

AZ ELŐZŐ KÖR NYERTESEI EMMITT

Tovább

Az első sprint nyertesei

Szevasztok bloggerek!

Véget ért a Reblog Sprint első fordulója, két kiváló szerzőt jutalmaztunk 50 000 forinttal. Nagyon nehéz volt a választás, nem gondoltuk volna, hogy ilyen sok ilyen jó poszt érkezik. Az összes nevezettet ezen a gyűjtőoldalon tudod elolvasni. Hatalmas gratula és virtuális jutalomkönyv mindenkinek. Néhány bejegyzés, amik nagyon tetszettek, de sajna lecsúsztak a pénzről:

Akiket pedig pénzzel jutalmazunk:

Műlábas gondolatok: Első lépések műlábbal
Most komolyan, erről mit mondjunk? Humoros, és olyan világba enged bepillantást, amiről nagyon keveset tudunk, bukunk az ilyen kontentre.

Őri András: Az első választások
Azért, mert nagyon változatosan és szórakoztatóan nyúlt a témához. a nyerésnek nem feltétele a rendszeres posztolás, de örültünk, hogy lelkes volt.

Hamarosan felvesszük veletek a kapcsolatot a zsé átadásának ügyében a regisztrációhoz megadott e-mail címeteken.

Reméljük, mind tovább próbálkoztok a következő fordulóban is, bárki nyerhet megint. A téma: én és az egészségügy.

Tovább

AZ ELSŐ

Sziasztok bloggerek! Elindult a Reblog Sprint, a Reblog új bloggerversenye, amelyben kéthetente lehet 50 000 forintot nyerni. Elmagyarázunk mindent.

Mi ez, mit kell csinálni és hogy lehet megszerezni a zsét?

Egyszerű: minden két hétben megadunk egy témát vagy hívószót, most AZ ELSŐ az. Írj egy bejegyzést bármiről, ami eszedbe jut arról, hogy az első (az első csóktól, vagy bármilyen alkalomtól kezdve egy versenyen elért első helyezésen át bármiről, amire csak asszociálsz). Pár tipp: egyrészt nagyon örülünk, ha a bejegyzés tényleg érdekes, tehát minél több embert köt le a szöveged, nem csak neked izgi. Másrészt ha nem vagy biztos benne, hogy ami eszedbe jut a témáról tényleg kapcsolódik a kifejezéshez, ne aggodalmaskodj, írd meg. Tök jó, ha minél több, esetleg lazábban kapcsolódó bejegyzés is születik. Taktikázni nem nagyon lehet, max. annyit, hogy minél többet írsz, hiszen nincs limitálva, egy felhasználó hány poszttal nevezhet egy fordulóban. Ha nagy nézettséget generál a poszt, az mindenképp előny, de nem garancia a győzelemre, a nyertest szerkesztőségi szempontok alapján választjuk, a poszt élvezhetősége, eredetisége, azaz minősége is sokat nyom a latba.

Oksa, egy próbát megér, hisz miért ne. Mit kell tennem, ha két hét múlva már ropogós bankjegyeket akarok dörzsölni a testemhez?

Egyszerű. Írj egy vagy sok posztot a témában, és mindegyikhez vedd fel az “azelsosprint” címkét. Szóközök nélkül, ékezetek nélkül, idézőjelek nélkül. Tehát még egyszer: azelsosprint. Címkét felvenni úgy tudtok, ha a poszt szerkesztése közben az alsó sávban rámentek a Bejegyzés beállításai gombra, és ott a legfelső, címkék mezőbe beírjátok a kifejezést, helyesen. Onnan tudjátok, hogy sikerült, hogy a mentett és publikált posztnak megváltozik a kinézete, az új dizájn pedig jelzi, hogy a  bejegyzést rész vesz a versenyen. Ez az új kinézet csak a nevezett bejegyzéseket írja felül, a többi poszt és a blogoldal marad olyan, amilyen volt.

Kúl. Írtam egy csomó posztot, honnan tudom, nyertem-e?

Ha letelt a forduló, a sprint.reblog.hu-n közzé tesszük, ki kap pénzt, utána pedig a regisztrációhoz megadott email címen felvesszük a kapcsolatot. Ha nyertél, hátra lehet dőlni, de nem érdemes: a nyertesek is nevezhetnek az elkövetkező fordulókban. 

Ahol az első témában írt bejegyzéseket találjátok: azelsosprint.reblog.hu
 

MÉG TÖBB INFÓ A VERSENYRŐL ITT.

Tovább

MINDENT A REBLOG SPRINTRŐL

MI AZ A REBLOG SPRINT?
Egy kéthetes ciklusokban zajló verseny, aminek során kéthetente nyerhetsz 50 000 forintot.

KIRÁLY. MIT KELL CSINÁLNOM?

Minden sprint elején megadunk egy témát. Például azt, hogy rágógumi. Te nekiállsz gondolkozni, és régi vagy új blogod témájához illesztve létrehozol egy bejegyzést, ami szorosan vagy lazán kapcsolódik a rágógumihoz mint hívószóhoz. Lehet ez egy saját sztori vagy vélemény, szexi fotóválogatás, videó, gifgyűjtemény, a legjobb rágós filmes jelenetek, a rágógumi háztartási felhasználásai, a társadalmi rágógumik, gumicsontok,  amit csak akarsz. 

HOGYAN NEVEZZEK?

A regisztráció vagy belépés után lépj be a saját blogodra, vagy hozz létre egyet, ha még nincs.
Az éppen aktuális téma mentén írj egy bejegyzést a szokott módon.
A poszt szerkesztésekor a beállítások menüpont alatt add hozzá a témához általunk megadott címkét, ezzel automatikusan nevezed a posztot a versenybe.
Mentés és élesítés után ellenőrizd, hogy helyesen adtad-e meg a címkét. Ez azonnal kiderül, hisz ha helyesen jártál el, a bejegyzés kinézete megváltozik.
Ha nem szeretnél részt venni a játékban, vagy később meggondolod magad, egyszerűen távolítsd el a címkét.

CSAK EGY POSZTTAL NEVEZHETEK?

Nem, akár naponta írhatsz új bejegyzéseket, és mindegyikkel nevezhetsz. Sőt, naponta többel is. Akár több blogoddal is. Nekünk tényleg mindegy.

Miért változik meg a nevezett poszt megjelenése?
Ezzel különítjük el a versenyben levő bejegyzéseket a többitől. Az egyedi megjelenés azt is lehetővé teszi, hogy egyedi hirdetés fusson rajta. Nyugi, ez szép lesz. Ezt a dizájnváltást a nevezéssel automatikusan engedélyezed a játékszabályzat szerint.

HOL LÁTHATÓK A NEVEZETT POSZTOK?

A szerkesztők szerint arra érdemes posztok mindig tematikus gyűjtőoldalakra kerülnek. Ennek elérhetőségét mindig közzétesszük, de az Origo címlapról is elérhetőek lesznek. 

További, apróbetűs tudnivalók.

Tovább

sprint

blogavatar

Ez a Reblog Sprint hivatalos oldala. Itt hirdetünk témákat, nyerteseket, itt olvasható a játékszabályzat. Puszivan.

Like! Like! Like!