A Reblog Sprint ideje alatt a reblog.hu blogszolgáltatáson futó egyedi, máshol meg nem jelenő, tehát nem duplikált tartalmú blogok egyes posztjait jutalmazzuk. A sprintek kéthetes szakaszokban váltják egymást. Minden sprint elején megadunk egy témát, amihez szabad asszociációs alapon várunk bejegyzéseket.  

A Reblog Sprint 2016. május 17-től visszavonásig tart. A szervező Origo Zrt. kéthetente hirdet eredményt. Minden sprint végén két nyertest hirdetünk. A díj egyenként 50 000 Ft. 
A Sprinten bármilyen blog nevezhet, a nevezett posztok számát nem korlátozzuk.
Egy blog a Reblog Sprint alatt többször is nyerhet díjat.

A versenyben részt vehetnek a reblog.hu-n újonnan induló és már korábban is itt működő blogok.
A versenyben minden olyan blog/blogger részt vehet, akinek/aminek tartalma nem duplikált, nem ütközik törvénybe, nem forgalomterelési céllal jött létre, nem pr tartalom, és nem sért személyt vagy csoportokat. A Reblog Sprintben az Origo Zrt. munkatársai és a céggel gazdasági kapcsolatban álló blogok és bloggerek nem vehetnek részt.
A versenyből kizárható az a poszt, ami megsérti az ÁSZF-et.
A versenyből való kizárás jogát a a szervező fenntartja.
A szabályzat módosításának, illetve a versenyidőtartam megváltoztatásának jogát fenntartjuk.

A Reblog Sprintre való nevezéssel a blog tulajdonosa tudomásul veszi és vállalja az alábbiakat:
 

  1. A Reblog Sprintre nevezett posztok a megadott címke felvételével a nevezett posztra vonatkozóan más sablont kapnak. Ez a blog egészének megjelenését nem érinti.
  2. A nevezett posztok dizájnja egységes és jobb hasáb nélküli, azaz a blogger által a blogon elhelyezett oldaldobozok itt nem jelennek meg.
  3. A nevezett posztokon az Origo Zrt. egyedi hirdetéseket helyezhet el, a versenyben részt vevő bejegyzések akár teljes szponzorációt kaphatnak.
  4. A versenyre nevezett bejegyzések kikerülhetnek az Origo címlapjára, a Reblog címlapjára és az adott sprint nevével megegyező nevű gyűjtőoldalakra, de ezekre a szervező nem vállal kötelezettséget.
  5. A blogbejegyzések fenti és egyéb helyeken történő kiemelése szükségszerűen időben és gyakoriságban nem biztosít mindenkinek ugyanakkora szereplést, a kiemelés, szerkesztőségi döntések mentén (tartalmi minőség) alapul, ugyanakkor a szervező törekszik az esélyek kiegyenlítésére.
  6. A játék résztvevői tudomásul veszik és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy nyerés esetén nevüket a Magyar Telekom Nyrt. minden további feltétel és ellenérték nélkül, kizárólag a játékkal kapcsolatban a reblog.hu weboldalon nyilvánosságra hozza,
  7. részvételükkel minden tekintetben, kifejezetten elfogadják és tudomásul veszik a jelen játékszabályzatban foglalt valamennyi feltételt, s hozzájárulnak adatainak kezeléséhez.

 
A nyertesek:
Minden második héten, azaz minden sprint végén a sprint.reblog.hu blogon közzétesszük a két nyertes blog nevét és a nyertes posztok elérhetőségét.
A nyertes blogok szerzőjével felvesszük a kapcsolatot, és nyereményük átvételéről egyeztetünk velük.