Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

sprint 20: film

A legjobb és legrosszabb filmek listájától a forgatások kuisszatitkaiig, kultfilmek, idézetek, még a szar is le van szarva, Oscar-díj, multiplex, ágymozi, művész, Kifulladásig, sztárok, sztárnők, analóg fényképezőgép, előhívólabor, filmtabletta. Szóval várunk nevezéseket minden témában, ami eszetekbe jut a filmről, ami fontos, hogy ne felejtsétek el felvenni a megfelelő címkét a poszthoz, ez pedig a:

film

A nevezett posztokat itt gyűjtjük: film.reblog.hu

Mi ez, mit kell csinálni és mit lehet nyerni?

50 000 forintot, és egyszerűen csak posztolni kell hozzá. Már egy bejegyzéssel is nyerhetsz, de akárhánnyal nevezhetsz. Minden két hétben megadunk egy témát vagy hívószót, most FILM. Írj egy bejegyzést bármiről, ami eszedbe jut erről. Pár tipp: egyrészt nagyon örülünk, ha a bejegyzés tényleg érdekes, tehát minél több embert köt le a szöveged, nem csak neked izgi. Másrészt ha nem vagy biztos benne, hogy ami eszedbe jut a témáról tényleg kapcsolódik a kifejezéshez, ne aggodalmaskodj, írd meg. Tök jó, ha minél több, esetleg lazábban kapcsolódó bejegyzés is születik. Taktikázni nem nagyon lehet, max. annyit, hogy  többet írsz, hiszen nincs limitálva, egy felhasználó hány poszttal nevezhet egy fordulóban. Ha nagy nézettséget generál a poszt, az mindenképp előny, de nem garancia a győzelemre, a nyertest szerkesztőségi szempontok alapján választjuk, a poszt élvezhetősége, eredetisége, azaz minősége is sokat nyom a latba.

Oksa, egy próbát megér, hisz miért ne. Mit kell tennem, ha két hét múlva már ropogós bankjegyeket akarok dörzsölni a testemhez?

Egyszerű. Írj egy vagy sok posztot a témában, és mindegyikhez vedd fel a “film” címkét. Címkét felvenni úgy tudsz, ha a poszt szerkesztése közben az alsó sávban rámész a Bejegyzés beállításai gombra, és ott a legfelső, címkék mezőbe beírod a kifejezést, helyesen. Figyelem, az entert azért jól meg kell nyomni, hogy a címkét hozzárendeld a poszthoz. Onnan tudod, hogy sikerült, hogy a mentett és publikált posztnak megváltozik a kinézete, az új dizájn pedig jelzi, hogy a  bejegyzést rész vesz a versenyen. Ez az új kinézet csak a nevezett bejegyzéseket írja felül, a többi poszt és a blogoldal marad olyan, amilyen volt.

Kúl. Írtam egy csomó posztot, honnan tudom, nyertem-e?

Ha letelt a forduló, a sprint.reblog.hu-n közzétesszük, ki kap pénzt, utána pedig a regisztrációhoz megadott email címen felvesszük a kapcsolatot. Ha nyertél, hátra lehet dőlni, de nem érdemes: a nyertesek is nevezhetnek az elkövetkező fordulókban. 

MÉG TÖBB INFÓ A VERSENYRŐL ITT

A REMÉNY SPRINT NYERTESEI ITT KACAGHATNAK DIADALITTASAN

Tovább

a remény sprint nyertesei

Szevasztok bloggerek,

itt a tavasz, dagad a jókedv, véget ért a Reblog Sprint újabb futama, a remény volt a téma, és jöttek nevezések dögivel, habár a mennyiség most inkább a minőség rovására ment. De a lényeg: nyertest hirdetünk. Akik lecsúsztak a pénzről, de említést érdemelnek:

Akik pedig a pénzt kapják, gratu:

Velük emailben vesszük fel a kapcsolatot. Következő téma a FILM lesz, csapassátok.

Tovább

sprint 19: remény

Mindjárt itt a tavasz, február végén már hóvirágok módjára bukkanhatnak az új remények. A következő téma tehát a remény. Legyen hiú vagy őszinte, földiekkel játszó, csalfa vagy vak, minket érdekel minden, amire erről a szóról asszociáltok, akár összejött a dolog, akár nem. Ami fontos, hogy ne felejtsétek el felvenni a megfelelő címkét a poszthoz, ez pedig a:

remény

A nevezett posztokat itt gyűjtjük: remeny.reblog.hu

Mi ez, mit kell csinálni és mit lehet nyerni?

50 000 forintot, és egyszerűen csak posztolni kell hozzá. Már egy bejegyzéssel is nyerhetsz, de akárhánnyal nevezhetsz. Minden két hétben megadunk egy témát vagy hívószót, most REMÉNY. Írj egy bejegyzést bármiről, ami eszedbe jut erről. Pár tipp: egyrészt nagyon örülünk, ha a bejegyzés tényleg érdekes, tehát minél több embert köt le a szöveged, nem csak neked izgi. Másrészt ha nem vagy biztos benne, hogy ami eszedbe jut a témáról tényleg kapcsolódik a kifejezéshez, ne aggodalmaskodj, írd meg. Tök jó, ha minél több, esetleg lazábban kapcsolódó bejegyzés is születik. Taktikázni nem nagyon lehet, max. annyit, hogy  többet írsz, hiszen nincs limitálva, egy felhasználó hány poszttal nevezhet egy fordulóban. Ha nagy nézettséget generál a poszt, az mindenképp előny, de nem garancia a győzelemre, a nyertest szerkesztőségi szempontok alapján választjuk, a poszt élvezhetősége, eredetisége, azaz minősége is sokat nyom a latba.

Oksa, egy próbát megér, hisz miért ne. Mit kell tennem, ha két hét múlva már ropogós bankjegyeket akarok dörzsölni a testemhez?

Egyszerű. Írj egy vagy sok posztot a témában, és mindegyikhez vedd fel az “remény” címkét. Címkét felvenni úgy tudsz, ha a poszt szerkesztése közben az alsó sávban rámész a Bejegyzés beállításai gombra, és ott a legfelső, címkék mezőbe beírod a kifejezést, helyesen. Figyelem, az entert azért jól meg kell nyomni, hogy a címkét hozzárendeld a poszthoz. Onnan tudod, hogy sikerült, hogy a mentett és publikált posztnak megváltozik a kinézete, az új dizájn pedig jelzi, hogy a  bejegyzést rész vesz a versenyen. Ez az új kinézet csak a nevezett bejegyzéseket írja felül, a többi poszt és a blogoldal marad olyan, amilyen volt.

Kúl. Írtam egy csomó posztot, honnan tudom, nyertem-e?

Ha letelt a forduló, a sprint.reblog.hu-n közzétesszük, ki kap pénzt, utána pedig a regisztrációhoz megadott email címen felvesszük a kapcsolatot. Ha nyertél, hátra lehet dőlni, de nem érdemes: a nyertesek is nevezhetnek az elkövetkező fordulókban. 

MÉG TÖBB INFÓ A VERSENYRŐL ITT

A VAGYON SPRINT NYERTESEI ITT TOMBOLHATNAK ÖRÖMÜKBEN

Tovább

a vagyon sprint nyertesei

Hajdihó bloggerek!

Február 15., véget ért egy újabb forduló a Reblog Sprinten. Vagyon témában vártunk tőletek írásokat, nagyon sok igen színvonalas anyag érkezett, piszok nehéz volt választanunk, talán soha nem agyaltunk még ennyit, ki nyerjen, hiszen a nevezett posztok több mint egyharmada megérdemelné az 50 000 forintot. Köszönjük nektek.

A hagyománynak megfelelően először fesoroljuk azokat, akik igen jók voltak, de sajnos lecsúsztak a díjról.

A nyertesek pedig, akiket emailben fogunk keresni:

Ofisz-sztorik: Adjátok meg a császárnak, ami a császáré

Gyerekkönyves: Hogyan rejtsünk el félmillió forintot a gyerekszobában?

Nagyon gratulálunk mindenkinek, ez volt talán az eddigi legjobb forduló. Február végéig pedig reménykedjen mindenki, hiszen az új sprint témája a REMÉNY, és mindenki új esélyekkel indulhat a nyereményért.

Tovább

A magánügy sprint nyertesei

Kedves bloggerkék, köszönjük szépen, hogy kiteregettétek a magánügyeiteket, öröm volt olvasni a nevezéseket.


 

Néhány szeretett írás, amik osztályfőnöki dicséretben részesülnek:

MUSU: Ha molesztálnak, az nem magánügy

MINDENKIMÁSKÉPP: Miért teszik fel a férfiak ezt a 7 idegesítő kérdést egy randin?
                                      Magánügy-e a nyelvhasználat?

BODOBÁCS: Hány gyerek az ideális?

OFISZ-SZTORIK: A 7 koporsószög

És akik a jutalomkönyvet kapják, azaz a nyertesek, akiket azért szerettünk, mert komoly melót tettek a posztok megírásába. Gratuláciusz!

NEWCASTLE: (Szarka)lábjegyzet: Miféle magánügy? 

TANÁRSZEMMEL: Miért a szülő dolga a tanítás?

Tovább

sprint

blogavatar

Ez a Reblog Sprint hivatalos oldala. Itt hirdetünk témákat, nyerteseket, itt olvasható a játékszabályzat. Puszivan.

Like! Like! Like!