Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A munka sprint nyertesei

Szép munka volt, véget ért ez a Sprint is. Mielőtt nyertest hirdetnék, fontos elismételni, amit már párszor elmondtunk: duplikált poszttal nem lehet nyerni. Ebben az etapban a szokásosnál is több volt az olyan nevezett poszt, aminek a szövege már valahol, valamikor megjelent, és egy ctrl+c ctrl+v-ben merült ki a szerző munkája. De szerencsére remek bejegyzésből is sok született, piszok nehéz volt választani.

Na, de akkor lássuk a legjobbakat:

Akik pedig a pénzt kapják:

Gratula, emailben jönnek majd a továbbiak a pénzről.

Május második felében a téma NAGY DOLOG lesz, tessék írni jókat!

Tovább

sprint 25: nagy dolog

Bloggerkék, történt egy kis változás, és ezt észre fogjátok venni a most következő fordulóban. A nevezett posztok sablonja megváltozik egy átmeneti időre, azaz az elkövetkezendő két hétre, de ezen kívül minden úgy megy, mint eddig. Azaz a kiírt témában várjuk a blogposztokat két héten át, hogy a végén a legjobbaknak pénzt adhassunk. A téma, amiben a nevezéseket várjuk, pedig nem más, mint a NAGY DOLOG. Esetleg nagydolog. Szárnyaljon a képzelet minden irányba!

A címke, amit fel kell venni: nagydologsprint

Na most mutassátok meg mit tudtok, pupákok!

Mi ez, mit kell csinálni és mit lehet nyerni?

50 000 forintot, és egyszerűen csak posztolni kell hozzá. Már egy bejegyzéssel is nyerhetsz, de akárhánnyal nevezhetsz. Minden két hétben megadunk egy témát vagy hívószót, most NAGY DOLOG. Írj egy bejegyzést bármiről, ami eszedbe jut erről. Pár tipp: egyrészt nagyon örülünk, ha a bejegyzés tényleg érdekes, tehát minél több embert köt le a szöveged, nem csak neked izgi. Másrészt ha nem vagy biztos benne, hogy ami eszedbe jut a témáról tényleg kapcsolódik a kifejezéshez, ne aggodalmaskodj, írd meg. Tök jó, ha minél több, esetleg lazábban kapcsolódó bejegyzés is születik. Taktikázni nem nagyon lehet, max. annyit, hogy  többet írsz, hiszen nincs limitálva, egy felhasználó hány poszttal nevezhet egy fordulóban. Ha nagy nézettséget generál a poszt, az mindenképp előny, de nem garancia a győzelemre, a nyertest szerkesztőségi szempontok alapján választjuk, a poszt élvezhetősége, eredetisége, azaz minősége is sokat nyom a latba. 

Oksa, egy próbát megér, hisz miért ne. Mit kell tennem, ha két hét múlva már ropogós bankjegyeket akarok dörzsölni a testemhez?

Egyszerű. Írj egy vagy sok posztot a témában, és mindegyikhez vedd fel a “nagydologsprint” címkét. Címkét felvenni úgy tudsz, ha a poszt szerkesztése közben az alsó sávban rámész a Bejegyzés beállításai gombra, és ott a legfelső, címkék mezőbe beírod a kifejezést, helyesen. Figyelem, az entert azért jól meg kell nyomni, hogy a címkét hozzárendeld a poszthoz. Onnan tudod, hogy sikerült, hogy a mentett és publikált posztnak megváltozik a kinézete, az új dizájn pedig jelzi, hogy a  bejegyzést rész vesz a versenyen. Ez az új kinézet csak a nevezett bejegyzéseket írja felül, a többi poszt és a blogoldal marad olyan, amilyen volt.

Hol látom, hogy kikkel vagyok versenyben?

Mindig egy gyűjtőoldalon tesszük közzé a nevezett posztokat, ennek elérése most a nagydologsprint.reblog.hu

FONTOS! Duplikált tartalmat nem teszünk ki, és duplikált tartalommal nem lehet nyerni.

FONTOSFONTOS! A gyűjtőoldalra való kikerülés nem automatikus, ez kézzel szerkesztett felület, átfutási időre kell számítani.

Kúl. Írtam egy csomó posztot, honnan tudom, nyertem-e?

Ha letelt a forduló, a sprint.reblog.hu-n közzétesszük, ki kap pénzt, utána pedig a regisztrációhoz megadott email címen felvesszük a kapcsolatot. Ha nyertél, hátra lehet dőlni, de nem érdemes: a nyertesek is nevezhetnek az elkövetkező fordulókban. 

MÉG TÖBB INFÓ A VERSENYRŐL ITT

A MUNKA SPRINT NYERTESEIT ITT TETTÜK KÖZHÍRRÉ

Tovább

sprint 24: Munka

Itt van május elseje,
Énekszó és tánc köszöntse!
Zeng és dalol az élet,
Szállj csak, zeneszó, ének,
Ébresszed a magyar népet!

Tehát a következő Sprint témánk a MUNKA!

A címke, amit fel kell venni: munkasprint

A hely, ahol a nevezések gyűlnek: munkasprint.reblog.hu

Ne feledjétek, a munkálkodó kezeket az úr szereti!

Mi ez, mit kell csinálni és mit lehet nyerni?

50 000 forintot, és egyszerűen csak posztolni kell hozzá. Már egy bejegyzéssel is nyerhetsz, de akárhánnyal nevezhetsz. Minden két hétben megadunk egy témát vagy hívószót, most MUNKA. Írj egy bejegyzést bármiről, ami eszedbe jut erről. Pár tipp: egyrészt nagyon örülünk, ha a bejegyzés tényleg érdekes, tehát minél több embert köt le a szöveged, nem csak neked izgi. Másrészt ha nem vagy biztos benne, hogy ami eszedbe jut a témáról tényleg kapcsolódik a kifejezéshez, ne aggodalmaskodj, írd meg. Tök jó, ha minél több, esetleg lazábban kapcsolódó bejegyzés is születik. Taktikázni nem nagyon lehet, max. annyit, hogy  többet írsz, hiszen nincs limitálva, egy felhasználó hány poszttal nevezhet egy fordulóban. Ha nagy nézettséget generál a poszt, az mindenképp előny, de nem garancia a győzelemre, a nyertest szerkesztőségi szempontok alapján választjuk, a poszt élvezhetősége, eredetisége, azaz minősége is sokat nyom a latba.

Oksa, egy próbát megér, hisz miért ne. Mit kell tennem, ha két hét múlva már ropogós bankjegyeket akarok dörzsölni a testemhez?

Egyszerű. Írj egy vagy sok posztot a témában, és mindegyikhez vedd fel a “munkasprint” címkét. Címkét felvenni úgy tudsz, ha a poszt szerkesztése közben az alsó sávban rámész a Bejegyzés beállításai gombra, és ott a legfelső, címkék mezőbe beírod a kifejezést, helyesen. Figyelem, az entert azért jól meg kell nyomni, hogy a címkét hozzárendeld a poszthoz. Onnan tudod, hogy sikerült, hogy a mentett és publikált posztnak megváltozik a kinézete, az új dizájn pedig jelzi, hogy a  bejegyzést rész vesz a versenyen. Ez az új kinézet csak a nevezett bejegyzéseket írja felül, a többi poszt és a blogoldal marad olyan, amilyen volt.

Kúl. Írtam egy csomó posztot, honnan tudom, nyertem-e?

Ha letelt a forduló, a sprint.reblog.hu-n közzétesszük, ki kap pénzt, utána pedig a regisztrációhoz megadott email címen felvesszük a kapcsolatot. Ha nyertél, hátra lehet dőlni, de nem érdemes: a nyertesek is nevezhetnek az elkövetkező fordulókban. 

MÉG TÖBB INFÓ A VERSENYRŐL ITT

Az ÉBREDÉS SPRINT NYERTESEI ITT

Tovább

Az ébredés sprint nyertesei

Sziasztok!

Véget ért az Ébredés sprint, nyertest hirdetünk. Szokás szerint előbb a jobb posztok, majd a két győztes.

Osztályfőnöki dicséretben részesülnek:

Filmrefel: Ébredés a filmvásznon
Médiamunkás: 5 dal, amitől tuti felébredsz
Médiamunkás: Filmes ébredések
Fejszelep: Feltámadunk
Koke10: Az ébredéssel minden más lesz
Mindenkimásképp: Minden, amit az alvásról tudni akartál

És akik a jutalomkönyvet kapják (és akik reméljük a nyeremény után nem hagynak fel az írással, mint oly sok egykori nyertes):

Koponyámkörül: Egy zugivó anya vallomása
Médiamunkás: Luther vs Darth Vader
 

Gratu!

Következő fordulóban a MUNKA témában várjuk az írásokat.

Tovább

A pofon sprint nyertesei

Helló,

itt a húsvét, csinálunk egy sprintcserét ennek örömére, ami azt jelent, hogy nyertest hirdetünk. Lássuk, az pofon-téma legjobb posztojait, és nyerteseit! Most picit bajban voltunk, mert sok fontos téma jött föl, nagyon sok, így az írásminőség és a befektetett munka figyelembevétele is döntő szempont volt. Külön örülünk, amikor egy blogger a saját blogjának témájába tudja illeszteni a témát, mint most a rövidkávé blog szerzője. Na, de a lényeg, először jöjjenek az oklevelesek:

Akik pedig a zsét kapják:

Leblokk: Mert a nem várt pofon a legnagyobb! Három jelentős történelmi csata, ahol a túlerő sem segített

Művház: Nők a ringben

A nyerteseket emailben értesítjük, következő témánk az ÉBREDÉS

Tovább

sprint

blogavatar

Ez a Reblog Sprint hivatalos oldala. Itt hirdetünk témákat, nyerteseket, itt olvasható a játékszabályzat. Puszivan.

Like! Like! Like!